Pankkiyhteysvaltuutus on tärkeä osa ohjelmistoa, sillä sen avulla saamme tuotua sinulle tilitapahtumat näkyville. Tämä tulee suosituksena viikottain, joten mikäli tilitapahtumat ei heti näy ensimmäisen kuukautesi alussa on tämä vielä normaalia.

Eli mitä tehdä jos tilitapahtumat eivät tulekaan heti kuukauden alusta ja kuukauden alun ostotapahtumat tulisi tietysti kuitenkin saada kirjanpitoon.

Tässä ohjeet miten käsittelet kulun, joka on tiliotteella ennenkuin pankkitilitapahtumat näkyvät ohjelmassa:

1. Ota kuva ostokuitista tai maksetusta laskusta

2. Kerro että kyseessä kuitti

3. Lisää merkintä, että osto on maksettu yrityksen käteisellä (kassa)

4. Paina valmis

1. Näin lisäät kuvan kuitista tai ostolaskusta

2. Valitse kuvasit kuitin:

3. Lisää merkintä, että osto on maksettu yrityksen käteisellä (kassa):

4. Täydennä maksun tiedot ja lisää kommenttikenttään kirjanpitäjälle maininta, että maksu on tehty ennen tilitapahtumien näkymistä ohjelmassa:

Paina lopuksi "Valmis". Kirjanpitäjä korjaa tapahtumat tiliotteen mukaisiksi.

Muistathan toimittaa vielä tässä tapauksessa tiliotteen kirjanpitäjälle asiakirjat osion kautta. Eli käy verkkopankissa lataamassa tiliote (PDF tiedostona) ja tallenna se ohjelmiston asiakirjat osioon, näin kirjanpitäjä pystyy todentamaan kuukauden alun tapahtumat kirjanpitoon, jotka olet juuri lisännyt.