Soloon on mahdollista tuoda tuote- ja asiakasrekisteri ulkopuolisesta tietolähteestä. Asiakasrekisteriin tuontiin liittyvät ohjeet löytyvät omasta artikkelista.

Tuotteiden tuonti
Tuotteiden tuonti onnistuu avaamalla "Tuotteet" näkymä ja valitsemalla oikeasta yläkulmasta "Toiminnot" ja sieltä "Tuo tuotteet CSV-tiedostosta".

Tuontiin liittyviä ohjeita:

• Tiedostomuoto: CSV (pilkulla eroteltu)
  • Rivejä yhtä tuontia kohti saa olla enintään 2000
  • Soveltuu ainoastaan uusien tuotteiden tuontiin, ei vanhojen tuotteiden päivitykseen.

Tiedostoesimerkki tuotteiden tuontiin:
"Tuotenumero", "Nimi", "Yksikkö", "ALV %", "Hinta verottomana"
"1","Product 1","kpl","24","10.0000"
"2","Product 2","h","24","20.0000"

Huomioithan, että sarakkeet tulee olla nimenomaan tuossa tietyssä järjestyksessä ja kaikki sarakkeet pitää olla lisättynä CSV:hen.

Tuotteiden tuonnin yhteydessä avautuu esikatselu-näkymä, josta kannattaa varmistaa, että tuotetiedot näyttää menevän oikein.