Kun kuvaat kuitin luottokorttimaksusta, valitse kuitille maksutavaksi "Yrityksen luottokortilla" maksettu, kuitti siirtyy näin omaan kategoriaan ja voit liittää sen myöhemmin helposti koko luottokorttilaskuun.

Kun lasku tai tilitapahtuma luottokorttilaskusta on saapunut, pääset lisäämään useampia sivuja luottokorttimaksuille painamalla "Lisää sivu"-painiketta,

Liitä kaikki yrityksen luottokortilla maksetut kuitit luottokorttimaksuun, kun lasku saapuu. Klikkaa "liitä luottokorttilaskuun"

Valitse alhaalta suodattimesta Näytä: Kuitit ja Maksutapana Yrityksen luottokortti, kaikki (käsittelemättömät) kuitit joille on merkitty maksutavaksi yrityksen luottokortilla maksettu, tulevat näkyville ja voit liittää kaikki helposti yhteen.

Kulutyypiksi sinun tulee valita "Pyydä kirjanpitäjää tarkistamaan kulu", koska usein laskulla olevat ostot kuuluvat useampaan eri kulutyyppiin.

Yrittäjänä velvollisuutesi on ilmoittaa jokaisen yksittäisen kuitin kulutyyppi ja/tai selvennys ostosta. Kuiteista ei useinkaan selviä tarkalleen mitä on ostettu ja mihin tarkoitukseen, jonka takia selvitys tulee tehdä viestikenttään tai esimerkiksi kirjata otettuun kuvaan, ennen kuvan lisäämistä ohjelmistoon.

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin vastaus usein kysyttyjen kysymysten joukosta https://help.procountorsolo.com/fi/

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla solo@finago.com tai puhelimitse 020 718 1716. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin kello 9-16.