Voit helposti tarkistaa yrityksien verkkolaskutustiedot TIEKE.n sivustolla.

Klikkaa itsesi TIEKE.n sivustolle: https://tieke.fi/palvelut/liiketoimintapalvelut/verkkolaskuosoitteisto/

Alla olevasta linkistä pääset helposti hakemaan verkkolaskutustietoja

Sivuston vasemmassa yläkulmassa on ohjeita ja tietoa ongelmatilanteisiin:

Jos huomaat, että verkkolaskutustiedoissa on virhe tai vanhaa tietoa, paina "Korjauspyyntö" painiketta ja tee korjauspyyntö

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin vastaus usein kysyttyjen kysymysten joukosta https://help.procountorsolo.com/fi/

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla solo@finago.com tai puhelimitse 020 718 1716. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin kello 9-16.