Procountor Solo palveluun voi liittää vain yhden oletus pankkitilin. Huomaathan, että pankkitilin tulee olla yritystili, jotta siihen voi aktivoida pankkiyhteydet (tilitapahtumien noudon ja maksamisen, lue lisää pankkivaltuutuksista täältä ). Yksityishenkilön pankkitiliä ei voi käyttää Solossa.

Voit lisätä yrityksellesi pankkitilin seuraavalla tavalla :

1. Mene Asetukset kohtaan
  2. Valitse Yritykseni tiedot
  3. Valitse Laskulla näkyvä pankkitili
  4. Lisää pankkitili ja tallenna

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin vastaus usein kysyttyjen kysymysten joukosta https://help.procountorsolo.com/fi/

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla solo@finago.com tai puhelimitse 020 718 1716. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin kello 9-16.