• Pyydämme kaikki irtisanomiset sähköpostitse osoitteeseen hallinto@procountor.com.
  • Sähköpostiviestissä on mainittava yrityksen nimi, y-tunnus, irtisanoutumisen syy ja päivämäärä ja mistä lähtien irtisanomisaika alkaa.
  • Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Sopimus päättyy sopimuksen päättymiskuukauden viimeisenä päivänä.
  • Irtisanomisen yhteydessä verkkolaskuosoite suljetaan.

Lisätietoa irtisanomisesta löydät täältä.

Miten saan otettua talteen tiedot Solosta?

Kuvat kuiteista pitää ottaa talteen yksi kerrallaan. Kuitin saat talteen klikkaamalla 'Lataa' kuitin avattuasi.

Voit tallentaa luettelonäkymistä löytyvät tiedot (lasku-, kontakti- ja tuoteluettelon) CSV-tiedostoksi. Huomaathan kuitenkin, että CSV-tiedosto sisältää samat tiedot mitkä näkyvät kussakin luettelossa, eli esimerkiksi laskurivi -tietoja tai kontaktin kontaktitapahtumia ei tule CSV-tiedostoon.

Jos haluat avata csv-tiedoston Excelissä, huomaa, että se ei osaa välttämättä avata tiedostoa suoraan oikein. Saat sen auki oikein seuraavasti:

Avaa Excel ja luo uusi tyhjä tiedosto (Tiedosto - Uusi).

Valitse sitten Tiedosto - Tuo ja aukeavasta ikkunasta valitse CSV-tiedosto ja klikkaa "Tuo".

Valitse tiedosto ja klikkaa "Nouda tiedot".

Valitse vaihtoehdot "On erotettu toisistaan merkeillä" sekä "Unicode (UTF-8)". Klikkaa sitten "Seuraava".

Klikkaa seuraavaksi erottimeksi Pilkku ja tekstin tarkenteeksi lainausmerkki (")

Tarkista että esikatselussa tiedot näkyvät oikein ja klikkaa "Seuraava".

Valitse sarakkeen tietojen muodoksi Yleinen ja klikkaa Valmis.

Valitse vielä sijoitetaanko tiedot olemassa olevaan taulukkoon vai luodaanko uusi taulukko.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätoimintoja tai ohjeistusta tietojen tallentamiseen.