Saat kaikki Arkhimedekseen tallentamasi tiedot siirrettyä Procountor Soloon.

Näin siirrät tiedot (alla tarkemmat ohjeet kuvaruutukaappauksineen)

1. Kirjaudu Arkhimedes tilillesi

2. Mene ohjelman asetuksiin ja sieltä "Solo siirto"

3. Hyväksy ehdot Isolta Arkhimedes tilin sulkemisesta ja sopimuksen purkamisesta

4. Kirjoita Isolta tilin salasana

5. Luo siirtoavain (pitkä kirjain/numerosarja)

6. Kopioi siirtoavain leikepöydälle

7. Kirjaudu Soloon

8. Mene ohjelman asetuksiin ja valitse "Tietojen siirto Arkhimedeksesta"

9. Kirjoita Arkhimedes tilisi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja liitä kopioimasi Siirtoavain kenttään

10. Klikkaa "Aloita tietojen siirtäminen"

11. Valmis! Ohjelma ilmoittaa, kun tiedot on siirretty.

Katso tietojen siirtämisen tarkemmat ohjeet tämän artikkelin alaosasta.

Huomioi nämä asiat tietojen siirtoon liittyen:

• Tietojen siirto ei kestä kauaa, vain muutamia minuuutteja korkeintaan

• Palvelua ei kannata käyttää muuhun sillä aikaa

• Jos laskutat laskuja Solossa ennen kuin olet siirtänyt tiedot Arkhimedeksesta, pidä huoli siitä, että laskunumerointi jatkuu siitä mihin olet Arkhimedeksessa jäänyt. Solossa voit valita seuraavan laskun numeron ohjelman Asetuksista -> Laskutusasetukset.

• Tietojen siirto kannattaa tehdä niin pian kuin mahdollista. Jos siirrät tiedot vasta sen jälkeen, kun olet jo laskuttanut Solossa, laskunumerointi saattaa mennä sekaisin ja asiakkaista sekä tuotteista saattaa muodostua tuplaversioita.

Mitkä tiedot siirtyy?

Kaikki Arkhimedes Online -tilillesi tallentamat tiedot siirtyy, eli:

• Aiemmat laskut

• Laskumerkinnät

• Asiakasrekisteri

• Asiakkaiden kontaktikortille tallentamat kontaktitapahtumat ja memot

• Tuotteet

• Raportit

• Laskutusasetukset

• Yrityksesi perustiedot mukaanlukien pankkitili(t) ja logo

Mitä tapahtuu jos EN siirrä tietoja?

Aloitat Solo -palvelun käytön ns. tyhjältä pöydältä ja Isolta Arkhimedes tilisi jää voimaan kunnes irtisanot palvelun.

Kuvalliset ohjeet tietojen siirtoon

Kirjaudu Arkhimedes tilillesi
Mene ohjelman asetuksiin ja sieltä "Solo siirto"

Hyväksy ehdot Isolta Arkhimedes tilin sulkemisesta ja sopimuksen purkamisesta
Kirjoita Isolta tilin salasana
Luo siirtoavain (pitkä kirjain/numerosarja)

Kopioi siirtoavain leikepöydälle
Kirjaudu Soloon

Kirjaudu Soloon
Mene ohjelman asetuksiin ja valitse "Tietojen siirto Arkhimedeksesta"
Kirjoita Arkhimedes tilisi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja liitä kopioimasi Siirtoavain kenttään

Klikkaa "Aloita tietojen siirtäminen"
Valmis! Ohjelma ilmoittaa, kun tiedot on siirretty.