• Luo uusi laskuluonnos ja lisää laskuriveille myymäsi tuotteet tai palvelut

• Paina 'Esikatsele ja laskuta' lasun vasemmassa yläkulmassa

• Paina 'Laskun tyyppi' vasemmassa yläkulmassa, ja valitse 'käteiskuitti'

• Valitse oikealta tapa, jolla haluat välittää kuitin asiakkaallesi

Jos haluat tulostaa kuitin heti asiakkaallesi, valitse ensimmäinen vaihtoehto 'Luo PDF ja tulosta/lähetä itse'. Lasku latautuu koneellesi PDF-tiedostona, jonka voit tulostaa. Voit myös lähettää kuitin sähköpostilla valitsemalla 'Lähetä sähköpostipalvelun kautta'.